SZERZŐDÉS SZÁMA: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01416

SZERZŐDÉS NEVE: Pálffytália Korlátolt Felelősségű Társaság

SZERZŐDŐ CÍME: Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Pálffytália Kft-nél

Konstrukció keretében igényelt kölcsön 7 385 000 Ft 50,00%
Konstrukció keretében igényelt vissza nem térítendő támogatás 5 908 000 Ft 40,00%

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében bevezetésre került egy integrált, ügyfél központú, a vállalat szervezeti felépítéséhez illeszkedő, annak belső, értékesítési folyamatait támogató szolgáltatás, melynek segítségével hatékonyan tudjuk tárolni és kezelni a jelenlegi, potenciális ügyfelek adatait és a velük történt eddigi kommunikációt.

Bevezetésre került modulok:

Telepített modulok: Szolgáltatásmenedzsment, Gyártási modul, Kontrolling és döntéstámogatás modul, CRM, Beszerzés. logisztika

Ennek megfelelően a pályázat keretében az alábbi tételekhez kaptunk támogatást: szoftver vásárlás, oktatás és képzési szolgáltatások, szakmai, bevezetési szolgáltatások.

Beszerzés, logisztika modul rálát a központi adatbázisra, ezen keresztül végezzük a megrendelési folyamatokat. A work-flow modullal az alkalmazottak és a cégvezetés egy helyen látja a feladatokat, azok határidejét. A CRM szoftver célja, hogy jelenlegi és potenciális ügyfelekkel kapcsolatos információkat tároljon. A A gyártási modullal digitalizálni tudjuk az eddigi papíralapon lévő munkalapokkal történő gyártáskövetést, a receptúrák digitális tárolását és felhasználását. Az rendszer hozzájárul cégünk versenyképességének növeléséhez, költséghatékony, gyors és pontos feladat ellátáshoz, így a működés hatékonyságának növeléséhez. A Kontrolling és döntéstámogató modullal lehetőségünk van a bevételeink és költségeink jelen idejű nyomon követésére.  Lehetőség van az eladások elemzésére és az elszámoltatásra – Interactive Reports. Számtalan forgalmi jelentés segíti az elszámolást, akár grafikus formában is. A rendelkézesre álló előre elkészített jelentéseken kívül, lehetőség van egyéni jelentések készítésére is. Ezt a felhasználó egy egyszerű drag & drop technika segítségével maga is elkészítheti, amelyet sablonként mentve újra és újra felhasználhat a mindig aktuális időszaknak megfelelően. Jelentéseink elérhetők akár online, akár offline üzemmódban vagy automatikusan küldhetők email-ben.

A projekt zárónapja: 2021.05.01.